Allt du kan tänka dig inom byggmaterial

Vi erbjuder produkter inom avlopp, cement, betong, murarbeten med mera. En del av produkterna producerar vi själva och många köper vi in från våra noga utvalda leverantörer. Nedan ser du vårt utbud - söker du någonting du inte ser här? Ring eller besök oss!

Välkommen till oss för att se vår utställning av markprodukter.

IP-Sockel

IP-sockeln är ett prefabricerat värmeisolerande sockelelement avsett att användas som kantisolering, upplag för fasadbeklädnad och kvarsittande form vid gjutning betongplatta på mark eller källarbjälklag. 


Exempel på användnings-områden för elementet är flerbostadshus, kontorshus och fabrikslokaler mm. Standardelementen består av utifrån 80 mm betong 100 mm cellplast höjd 500 mm, förtagningsjärn eller wire' anpassat till nedkommande laster. Utöver ovanstående standard tillverkas element anpassade efter kundens önskemål. 


Till varje objekt utföres statiska beräkningar upprättande av montageritningar med littelement. Elementen lyftes i wire'öglor. IP-sockelns utsida har en färdig brädriven yta av betong.

Balkgrund

Balkgrunden består av fabrikstillverkade betongbalkar med brädriven utsida, plintar och tryckplattor om det inte är platsgjutet eller pålat. Cellplastisoleringen är fastgjuten på insidan av ytterbalken.


Standard höjden är 500 mm, men vi tillverkar efter vad kunden kräver. Även så kallade tårtbitar och inspektionsbalkar. Snabb och enkel montering , oberoende av årstid vid montage. Till varje objekt utföres statiska beräkningar och upprättande av montageritningar.Objekt vi levererar balk till för närvarande: Slumnäs udde Tyresö, Viksberg Södertälje, Skärgårdsängen Trosa.

Sopskåp

Tierps Cements sopskåp består av prefabricerade betongelement som monteras på byggarbetsplatsen direkt från lastbil med kran.


När materialet i byggelementen är betong ger det en stabil och brandsäker konstruktion, livslängden blir lång och underhållskostnaderna blir låga. 
Fronten på sopskåpen är tillverkade i aluminium vilket också bidrar till ett mer brandsäkert skåp.


Husets mått är anpassade till 660 l kärl eller mindre.

Övriga produkter vi lagerför

Utemiljö

Vi har produkterna till er uteplats, trädgård och garageuppfarter. Hos oss finns allt från natursten och planteringskärl till gatsten, granit och material till trappor. Skulle vi inte ha produkten ni söker hemma, så tar vi hem den åt er. 

slamavskiljare

Slamavskiljare

brunnsringar

Brunnsringar

Vi säljer även lantbruksrör, muffrör, markavloppsrör, böjar, infiltrationsrör, dräneringsslangar, dräneringsrör, vägtrummor, fiberduk, pemslang och kabelslang.

material för avlopp

Avlopp

I vårt sortiment ingår markavloppsrör, böjar, dräneringsslang, dräneringsrör, kabelslang, pem slang med mera.

drivbänk med murblock

Murarbeten

Leca och lättklinkerblock för murning, skalblock, hålsten, balkar, lösa klinkerkulor i säck och skorstenstegel.